ZF 24

RCS-RDS dă 5 milioane de lei pe o companie care are ca obiect de activitate fabricarea de încălţăminte

RCS-RDS dă 5 milioane de lei pe o companie care are ca...
31.12.2013, 00:09 15668

Compania RCS & RDS, unul dintre cei mai mari jucători de pe piaţa locală de telecomunicaţii,  intenţionează să cumpere societatea UCR SA din Bucureşti listată pe bursa Rasdaq (simbol BVB „UCRI”), care are ca obiect de activitate fabricarea de încălţăminte, potrivit unui anunţ publicat luni pe site-ul Bursei de Valori de la Bucureşti. Pentru achiziţia companiei, RCS & RDS ar putea plăti aproximativ 5,8 milioane de lei (1,3 milioane euro), preţul unei acţiuni fiind de minim 25 lei. Societatea UCR are în total în circulaţie 232.700 de acţiuni.

„Art. 1. Se aprobă anunţul preliminar cu privire la oferta publică de preluare voluntară a S.C. UCR S.A. Bucureşti iniţiată de către S.C. RCS & RDS S.A. Bucureşti. Art. 2. S.C. RCS & RDS S.A. Bucureşti intenţionează să achiziţioneze 232.700 acţiuni reprezentând 100% din capitalul social la un preţ minim de 25 lei/acţiune”, se arată în documentul Autorităţii de Supraveghere Financiară publicat pe bvb.ro.

Acţionarul majoritar al societăţii UCR este Medintu Daniela-Nicoleta, care deţine 86,52% din companie.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO