ZF 24

RCS & RDS mareste miza: pana la patru luni gratuite pentru clientii noi

RCS & RDS mareste miza: pana la patru luni gratuite pentru clientii noi
12.04.2010, 13:20 89

RCS&RDS, una dintre cele mai mari companii locale telecom, alansat o campanie promotionala, prin care le ofera clientilor noi,care se aboneaza la serviciile companiei in perioada 1 aprilie - 30iunie 2010, pana la patru luni fara plata abonamentului

Scutirea de la plata tarifului se face in functie de numarul deservicii contractate. Spre exemplu, cine se aboneaza la patruservicii ale RCS&RDS nu plateste timp de patru luniabonamentul, iar cine se aboneaza la un serviciu nu platestetariful timp de o luna.

"Lunile in care abonamentele sunt oferite gratuit de catre RCS& RDS sunt primele din contract. Cei care doresc sa se abonezein timpul promotiei, pot face orice combinatie intre serviciileDigi pe care vor sa le contracteze: televiziune Digi TV, internetDigi Net, internet mobil Digi Net Mobil, telefonie fixa Digi Tel,telefonie mobila Digi Mobil. In cazul achizitionarii mai multorservicii de acelasi tip, promotia este valabila numai pentru unuldintre ele", potrivit reprezentantilor companiei.

"Ca si pana acum, mergem pe o varianta flexibila de abonamente, inpachete complexe care contin combinatii intre oricare dintreserviciile noastre" a declarat Niculae Plesa, VicepresedinteOperatiuni Comerciale si de Marketing al RCS & RDS.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO