ZF 24

Realizarea Magistralei 6 de metrou va duce la dezvoltarea unui nou pol de birouri, în zona Romexpo-Expoziţiei

Realizarea Magistralei 6 de metrou va duce la dezvoltarea...

Autor: Roxana Rosu

20.12.2016, 11:54 1348

Realizarea Magistralei 6 de metrou va duce la dezvoltarea unui nou pol de birouri, în zona Romexpo-Expoziţiei, care poate fi  o alternativă foarte bună pentru companiile situate în Floreasca-Barbu Văcărescu, este de părere Lucian Opriş, Senior Associate în cadrul departamentului de birouri al Colliers International.

”Istoric, zona Piaţa Presei a fost atractivă pentru chiriaşi din domeniul financiar, dacă ne uităm la companii precum UniCredit Bank, OTP Bank (anterior Millennium Bank) şi RBS (fosta ABN Amro), care fie au, fie au avut sediile principale în această zonă. În contextul actual, văd un real potenţial ca această zonă să se consolideze ca un centru financiar al oraşului ”, a adăugat Lucian Opriş.

În prezent, stocul de spaţii de birouri moderne din Bucureşti este estimat  la 2,13 milioane de mp, dintre care Piaţa Presei/Expoziţiei şi Băneasa reprezintă doar 7, respectiv 6%. Odată cu dezvoltarea Magistralei 6, care cuprinde staţii de metrou în proximitatea Complexului Comercial Băneasa şi a Aeroportului, zona Băneasa-DN1 s-ar putea dezvolta, de asemenea, ca un pol de birouri.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO