ZF 24

Renault a livrat 95 de microbuze pentru transportului elevilor din Republica Moldova

Renault a livrat 95 de microbuze pentru transportului...

Autor: Roxana Rosu

08.05.2017, 14:15 255

Renault a livrat o flotă de 95 de microbuze destinate transportului şcolar al elevilor din Republica Moldova, modelul Renault Master TRABUS fiind adaptat pentru a răspunde unor cerinţe speciale

Renault a câştigat licitaţia organizată de Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene pentru achiziţionarea unor microbuze care vor fi donate elevilor din Republica Moldova.

Flota de microbuze care va transporta elevii din localităţile izolate la şcoală este formată din vehicule Renault Master TRABUS cu motorizarea 2.3 dCi 145CP TT (Twin Turbo).

Cele 95 de autovehicule au o lungime de 6.198 milimetri şi o înălţime de 2.470 milimetri (fără lămpile de semnalizare). Modificările pentru a deveni microbuz şcolar îi aduc lui Master TRABUS 14 locuri pentru elevii pasageri (un total de 16+1 locuri). Toate cele 95 de vehicule sunt dotate cu: sistemul Extended Grip (motricitate suplimentară pe suprafeţe dificile), ABS cu asistenţă la frânarea de urgenţă (AFU), ESP adaptiv cu sistem antipatinare ASR, HSA (Hill Start Assist) - asistenţă la urcarea în rampă), precum şi cu podea antiderapantă, închidere centralizată selectivă cu blocarea uşilor la demaraj şi trapă acces automată.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO