ZF 24

Retrospectiva lifestyle a lui 2009

Retrospectiva lifestyle a lui 2009
25.12.2009, 09:24 15

Cu toate ca analistii previzionau vremuri grele, piata delifestyle nu a fost amortita, dimpotriva. Comertul cu arta acontinuat sa aiba perspectiva. In 2009 s-a deschis Karousel, primagalerie de fotografie de arta din Romania, condusa de VioletaSarbu, proprietara galeriei, care a renuntat pentru aceasta lafunctia de director de marketing al retailerului Flanco si laconsultanta.

Iar piata culturala s-a dovedit a ramane printre cele mai normalepentru o perioada de dificultati economice: a fost anulFestivalului George Enescu, care incepand de anul acesta a intratin top 3 european, dupa Festivalul de la Lausanne si la egalitatecu Festivalul de la Salzburg. Cu un buget de sapte milioane de eurosi spectacole sustinute de 185 de solisti si orchestre de taliemondiala, festivalul este unul dintre evenimentele cele mainotabile care au sfidat criza si timp de aproape o luna a atrasaproape 100.000 de spectatori.

Cititi mai multe despre cum a fost 2009 in materie delifestyle pe www.businessmagazin.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO