ZF 24

Robert Berza, fost country manager la ZOOT, este noul General Manager la Fashion Days

Robert Berza, fost country manager la ZOOT, este noul...

Autor: Roxana Rosu

20.04.2017, 12:01 417

Robert Berza este din luna aprilie noul General Manager al Fashion Days pentru operaţiunile din România, Bulgaria şi Ungaria, el urmând să coordoneze atât Fashion Days, cât şi divizia de fashion din grupul eMAG (eMAG Fashion).

“Avem o oportunitate unică să creştem accelerat Fashion Days şi eMAG Fashion în următorii doi ani. Avem serviciile, tehnologia şi know-how-ul necesare, iar rolul meu va fi să asigur o umbrelă ca toată echipa să producă valoare în business”, a declarat Robert Berza, GM Fashion Days. 

Împreună, Fashion Days şi eMAG Fashion îşi propun să-şi dezvolte ofertele din regiune mergând pe două poziţionări complementare: eMAG Fashion oferă o gamă variată de peste 150.000 de articole vestimentare cu produse disponibile pentru toate vârstele, iar Fashion Days este destinaţia fashion online cu cea mai mare varietate de branduri.

“Piaţa de fashion este extrem de dinamică şi ofertantă: noi ne propunem să creştem doi jucători activi, Fashion Days relevant pentru expertiza în fashion, noi trenduri, branduri cool şi aspiraţionale şi eMAG Fashion, relevant pentru diversitatea gamei şi familiaritatea cu care te poţi bucura de cumpărături din mai multe categorii”, a completat Robert Berza.

Robert Berza conduce o echipă de peste 500 de specialişti în retail online şi fashion în cele 3 ţări în care compania are operaţiuni: România, Ungaria şi Bulgaria. El are o experienţă de peste 10 ani în ecommerce, business development, new media şi marketing şi a contribuit la dezvoltarea mai multor branduri pe plan local sau internaţional.

În trecut, Robert Berza a  fost country manager al Zoot în România, director de marketing eMAG România, head of Internet Division în cadrul CME şi Internet Manager în cadrul ProTV.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO