ZF 24

România participă cu 17 companii la târgul CEBIT 2014 din Germania, dedicat industriei IT&C

AFP/Mediafax Foto

AFP/Mediafax Foto

Autor: Ioana Nita

12.03.2014, 00:00 212

România participă anul acesta la târgul CEBIT din Germania - cel mai important eveniment din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor - cu 17 companii care activează în industria de profil, acestea prezentându-şi soluţiile software şi de sistem pentru o gamă largă de aplicaţii. Târgul se desfăşoară în oraşul Hanovra în perioada 10-14 martie şi reuneşte 3.500 de expozanţi din 70 de ţări, din care 34 au pavilioane naţionale. 

Companiile româneşti care expun în pavilionul naţional sub brandul de ramură „RomâniaIT“ sunt: Accesa IT Consulting, Agilio Soft, Altom Consulting, Ambo Software, Aptus Software, Bee Near, CODESPRING, Evozon Systems, GREENSOFT, High Tech Systems and Software, IT Six Global Services, Nexus Electronics, Pentalog, RomSoft, ROPARDO, Sphinx IT şi Tech Team Global.

Acestea sunt specializate în aplicaţiile software pentru structurarea afacerilor, dezvoltarea de software specializat, telemarketing, software pentru testarea produselor şi asigurarea calităţii producţiei, controlul traficului rutier de transport marfă, cloud computing, aplicaţii în domeniul distribuţiei produselor, dezvoltarea echipamentelor mobile, e-commerce, activităţile bancare şi de asigurări.

Pavilionul României a fost organizat de Ministerul Economiei împreună cu Asociaţia Patronală a Industriei de Software şi Servicii din România (ANIS) în cadrul Programului naţional de promovare a exporturilor cu finanţare de la bugetul de stat.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 12.03.2014

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO