ZF 24

Românul care a condus timp de trei ani operaţiunile Coca-Cola România va prelua conducerea Coca-Cola Irlanda

Românul care a condus timp de trei ani operaţiunile...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

20.12.2016, 14:10 584

Petre Şandru, managerul român care a ocupat timp de trei ani funcţia de director de operaţiuni Coca-Cola România şi Moldova, va prelua din luna ianuarie funcţia de Country Manager în cadrul Sistemului Coca-Cola din Irlanda.

În acest rol, misiunea sa este de a consolida business-ul local, de a asigura creşterea fiecărui brand din portofoliu, dezvoltând şi implementând strategii de marketing bine conturate care răspund la provocările pieţei.

Petre are o experienţă de peste 11 ani în cadrul Coca-Cola, fiind iniţial Brand Manager, apoi Director Operaţional pentru România şi Moldova şi Director Comercial pentru patru ţări din regiune: România, Moldova, Bulgaria şi Albania. Înainte de a se angaja la Coca-Cola, el a lucrat pentru JT International.

Petre Şandru este Absolvent al Universităţii Politehnice din Bucureşti, deţine o diplomă la New York Institute of Professional Photography, fotografia fiind şi una din pasiunile sale.

 În România, sistemul Coca-Cola este format din Coca-Cola România - filială a The Coca-Cola Company, pro­prietarul mărcilor înregistrate - şi par­tenerul său Coca-Cola HBC, care îmbuteliază şi distribuie produsele Coca-Cola sub licenţa The Coca-Cola Company în România.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO