ZF 24

Romtelecom mai are de evaluat doar un sfert din angajati pentru a incheia restructurarea personalului

24.03.2009, 11:22 21

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa de pe piata locala a evaluat 9.000 de persoane in 6 luni in cadrul procesului de restructurare pe care-l deruleaza compania de mai bine de un an pentru eficientizarea costurilor, a declarat Anca Georgescu, director de Resurse Umane al companiei

Romtelecom a renuntat anul trecut la 2.000 de angajati iar anul acesta inca 500 de persoana urmeaza sa plece din companie.

"Am evaluat 9.000 de oameni in sase luni. 7.000 dintre acestia sunt in continuare cu noi si sunt cei mai buni. Procesul de reorganizare prin care trece Romtelecom nu este usor", a spus Anca Georgescu, la conferinta "Cum schimba criza piata muncii?", organizata de ZF, in parteneriat cu Accor Services, Ascendis, Asebuss si Codecs.

Romtelecom urmeaza sa ajunga la sfarsitul anului la 10.000 de angajati, comparativ cu 12.500 cati avea la inceputul anului trecut.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO