ZF 24

Rudele lui Michael Jackson, indrumate sa caute banii in pungile de gunoi si sub mocheta

La doar cateva ore de la moartea lui Michael, familia intreba de banii acestuia
28.06.2009, 14:42 337

Dadaca copiilor lui Michael Jackson a declarat in exclusivitate pentru The Times ca a fost socata de reactia familiei acestuia la doar cateva ore dupa confirmarea mortii cantaretului.

Grace Rwaramba, femeia cea mai apropiata de Jackson si de cei trei copii ai acestuia, a declarat ca in momentul in care se indrepta spre resedinta cantaretului, de la spital, a fost sunata de un membru al familiei.

Grace a spus jurnalistului ca: "Ruda a spus: Grace, iti amintesti ca Michael obisnuia sa ascunda bani in casa? Sunt aici. Unde crezi ca sunt banii?".

"Le-am spus sa caute in pungile de gunoi si sub mochete. Dar va vine sa credeti? De-abia l-au pierdut pe Michael in urma cu cateva ore si deja unul dintre ei ma suna sa afle unde se afla banii".

Acesta este singurul moment in care Grace a rupt tacerea, dupa 17 ani de activitate in familia Jackson - cinci in calitate de secretara si 12 in calitate de dadaca.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO