ZF 24

Ryanair va avea în sezonul de iarnă o cursă Bucureşti-Bristol

Ryanair va avea în sezonul de iarnă o cursă...

Autor: Roxana Rosu

12.05.2016, 13:12 376

Ryanair a anunţat joi o nouă rută pentru sezonul de iarnă din acest an, de la Bucureşti la Bristol, adiţională celor 3 noi rute anunţate anterior către Atena, Timişoara şi Berlin.

Noile destinaţii vor adduce aeroportului Bucureşti peste 1,55 milioane de clienţi annual.

”Suntem încântaţi să anunţăm lansarea unei noi rute din Bucureşti către Bristol, cu serviciu săptămânal, ca parte a calendarului nostru de Iarnă 2016 Bucureşti, extins semnificativ, şi care mai include 3 noi rute către Atena, Timişoara şi Berlin. Această rută nouă este ideală atât pentru clienţii care călătoresc în interes de afaceri cât şi pentru cei de plăcere, iar Ryanair va continua să dezvolte numărul de destinaţii, traficul şi locurile de muncă, în Bucureşti”, a declarat Denis Barabaş, Sales and Marketing Executive al Ryanair pentru România.

Pentru rezervările făcute până luni, 16 mai, compania are preţuri începând de la 24.99 euro, la călătorii în noiembrie şi decembrie.

Potrivit calendarului de iarnă, Ryanair are 1 zbor săptămânal spre Bristol. 1 zilnic spre Atena, 2 pe zi spre Timişoara şi Berlin, nouă zboruri pe săptămână spre Bruxelles, zilnic spre Milano şi 5 pe săptămână spre Dublin.

În total, compania are 12 rute şi 104 zboruri săptămânale de la Bucureşti. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO