ZF 24

S IMMO AG începe lucrările la proiectul de birouri THE MARK

S IMMO AG începe lucrările la proiectul de birouri THE...

Autor: Roxana Rosu

12.09.2016, 11:05 1674

Dezvoltatorul imobiliar austriac S IMMO AG a demarat lucrările la complexul de birouri THE MARK din Bucureşti de pe bulevardul Uranus, primul proiect major de birouri dezvoltat în districtul central de afaceri al Capitalei (CBD) după o pauză de circa 10 ani.

Complexul va avea o suprafaţă închiriabilă totală de aproximativ 24,000 mp, în două clădiri de clasa A+.

The Mark include două clădiri de birouri, un turn cu 14 etaje şi o clădire-podium cu 6 etaje, reprezentând o suprafaţă totală construită de 43,000 m² şi o suprafaţă închiriabilă totală de aproximativ 24,000 m². Proiectul prevede o parcare generoasă cu 345 locuri (300 în subteran şi 45 la nivelul solului), precum şi spaţii dedicate pentru biciclete şi staţii de încărcare a maşinilor electrice.

Lucrările de construire au fost demarate în luna iulie a anului curent şi vor fi finalizate în trimestrul II al anului 2018.

„Prin THE MARK, urmărim să redefinim zona Buzeşti-Calea Griviţei. Proiectul are la bază un design holistic şi inovator, adaptat la stilul actual de viaţă şi de muncă din mediul urban, astfel încât THE MARK va reprezenta, la finalizarea lucrărilor, un nou punct de referinţă în oraş, precum şi o clădire emblematică pe piaţa de birouri din România. Clădirile vor fi dotate cu echipamente de ultimă generaţie, menite să creeze un spaţiu mai uşor de utilizat, mai sustenabil şi mai eficient energetic faţă de standardul actual al pieţei. Aşteptăm cu entuziasm şă oferim mai multe detalii în viitorul apropiat”, declară Friedrich Wachernig, membru în Consiliul de Administraţie al S IMMO AG.

Proiectarea a fost  realizată de una dintre cele mai renumite companii de arhitectură din Europa, Chapman Taylor.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO