ZF 24

Salvarea Romaniei, promisa de Patriarhie: vom depasi acest impas prin construirea de biserici pentru sporirea credintei

Salvarea Romaniei, promisa de Patriarhie: vom depasi acest impas prin construirea de biserici pentru sporirea credintei
12.05.2010, 18:46 35

Patriarhia Romana considera ca lacasurile de cult aflate inconstructie trebuie finalizate, in ciuda crizeieconomico-financiare care afecteaza Romania. Reprezentantiiacesteia spun ca vom depasi impasul prin construirea de bisericipentru sporirea credintei, scrie Gandul.

"Consideram inselatoare opinia conform careia trebuie facuteeconomii, inclusiv prin sistarea lucrarilor la lacasurile de cultaflate in constructie, deoarece prin edificarea unui lacas de cultse intareste solidaritatea si cooperarea dintre credinciosi,inclusiv intarirea vietii spirituale, care permite oamenilor sadepaseasca orice fel de criza, fara sa se «autodemoleze», ajungandla deznadejde sau la dezumanizare", se arata intr-un comunicat alPatriarhiei Romane.

Criza financiar-economica actuala este rezultatul unei profundecrize spirituale si morale care poate fi depasita "prin sporireacredintei, a rugaciunii si cooperarii pentru a finaliza un lacas decult", cred reprezentantii bisericii. Cititi mai multe despresalvarea promisa de Patriarhia Romana celorafectati de criza pe www.gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO