ZF 24

Samsung România organizează un workshop dedicat programatorilor care fac aplicaţii pentru TV-uri

George Catrina, Content Manager, Samsung Electronics România

George Catrina, Content Manager, Samsung Electronics România

Autor: Adrian Seceleanu

15.04.2014, 13:31 191

Samsung Electronics România va organiza pe data de 23 aprilie un seminar dedicat programatorilor care fac aplicaţii pentru smart TV-uri în condiţiile în care, potrivit companiei, vânzările acestor echipamente sunt în creştere şi pe piaţa locală.

Seminarul va fi susţinut de doi ingineri de la centrul de R&D Samsung din Polonia, care vor prezenta informaţii despre dezvoltarea aplicaţiilor Smart TV şi vor oferi participanţilor exemple de aplicaţii deja dezvoltate în alte ţări.

„Piaţa de Smart TV-uri din România este în continuă creştere, observându-se o schimbare fundamentală în modul de utilizare al televizoarelor, datorită penetrării tot mai mari a Smart TV-urilor. Dezvoltarea aplicaţiilor Smart TV schimbă cu adevărat modul în care lumea percepe televiziunea şi din acest motiv credem că este esenţial ca această tehnologie să fie înţeleasă de specialiştii care pot contribui la dezvoltarea industriei. Prin acest seminar despre dezvoltarea aplicaţiilor pe Smart TV, ne propunem să oferim informaţii relevante dezvoltatorilor şi vrem să continuăm implicarea Samsung în inovarea serviciilor care pot aduce o nouă perspectivă pe piaţa locală de Smart TV-uri”, a declarat George Catrina, Content Manager, Samsung Electronics România.

Potrivit datelor de pe piaţă 30% din cele 730.000 de televizoare vândute anul trecut au fost smart, iar anul acesta procentul va ajunge la 50%.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO