ZF 24

Schimbare de director la Flamingo: germanul Stefan Treiber il inlocuieste pe Jiri Rizek

Flamingo il aduce pe germanul Stefan Treiber la carma. Rizek devine consultant
21.07.2009, 17:16 57

Retailerul de electronice si electrocasnice Flamingo a anunta ca il va inlocui pe directorul general Jiri Rizek incepand cu 1 august, cand la conducere urmeaza sa fie instalat germanul Stefan Treiber.

Treiber, care este fondator al companiei de consultanta Candidus, cu sediul in Munchen, este specializat in proceduri de integrare post fuziune, restructurari si management de retele de furnizori si a lucrat a lucrat anterior cu Flamingo pentru achizitia Flanco. El este si membru in Consiliul de Administratie al Flamingo de mai mult de un an.

“Am decis aceasta schimbare a rolurilor in beneficiul companiei. Ne propunem sa responsabilizam la nivel executiv mai multe resurse pentru a putea sustine cu succes planurile de capitalizare suplimentara a companiei”, a declarat Dragos Simion, presedintele Flamingo.
Rizek, 52 de ani, a venit la conducerea Flamingo in 2006 dupa ce anterior se ocupase de dezvoltarea retelei Electro World in Cehia. Potrivit reprezentantilor companiei, el urmeaza sa ramana consultant pentru cel putin un an.

Treiber, 38 de ani, si-a inceput cariera in cadrul companiei Arthur D. Little ca director de operatiuni, dupa care a lucrat in cadrul grupului marcjFirst ca si consultant pentru proiecte de e-business iar pana in 2002 a detinut pozitia de senior manager pentru operatiunile globale ale AT Kearny.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO