Se deschide “robinetul” de credite în construcţii: Colosul Hidroconstrucţia ia un împrumut sindicalizat de 60 mil. euro pentru finanţarea capitalului de lucru

14 ian 2014 Autor: Andreea Neferu

Hidroconstrucţia, unul dintre cei mai mari constructori de pe plan local, a contractat un credit sindicalizat de 60 de milioane de euro, acordat de un consorţiu format din BRD-Groupe Societe Generale, în calitate de aranjor principal mandatat, bancă emitentă şi agent, şi de compania de asigurări Allianz-Ţiriac Asigurări. De altfel, este pentru prima oară când o companie de asigurări se implică pe piaţa românească într-un credit sindicalizat.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Read this article in english on www.ZFenglish.com
Cuvinte cheie:
BRD
, HIDROCONSTRUCŢIA
, CREDIT
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide