ZF 24

Semnele colaborarii dintre OTE si Deutsche Telekom se vad deocamdata doar in Grecia si Bulgaria

20.03.2009, 15:40 44

Grupul OTE va lansa Apple iPhone in Grecia si Bulgaria, vanzarea telefonului fiind posibila ca urmare a colaborarii cu Deutsche Telekom, au anuntat astazi oficialii celor doua companii.

In Bulgaria, Globul (subsidiara OTE) va fi singurul operator care va avea in oferta Apple iPhone.

“Lansarea Apple iPhone nu ar fi fost posibila fara colaborarea cu prietenii de la Deutsche Telekom”, au spus oficialii OTE.

Christopher Schlaffer, managerul care raspunde de toate produsele din grupul Deutsche Telekom (telefonie fixa si mobila, internet, televiziune) si care gestioneaza de asemenea si divizia de cercetare&dezvoltare a gigantului telecom, a povestit ca a vazut Apple iPhone cu cinci luni inainte de lansarea sa publica.

“Am vazut telefonul cu cinci luni inainte sa fie prezentat lumii. Dipa ce l-am vazut si am vazut ce tip de experienta ofera am spus ca este obligatoriu sa il avem in oferta”, a relatat Schlaffer. El a subliniat ca din punctul sau de vedere Apple iPhone stimuleaza consumul de internet mobil mai puternic decat orice alte telefon mobil.

Oficialii celor doua companii nu au facut deocamdata nicio referire la eventuale schimbari sau lansari de produse in Romania, unde DT si OTE sunt prezente prin Romtelecom, Cosmote si Germanos.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO