ZF 24

Senzaţii tari la Miami

Senzaţii tari la Miami

Autor: Bianca Nuţu

15.09.2014, 11:37 507

Raluca Mureşan e ardeleancă, dar firea nu îi este deloc domoală. Cu cât include mai multe sesiuni de yoga sau cardio, vacanţa chiar i se pare vacanţă! Asta pentru că, în Bucureşti, nu are niciodată timp să petreacă suficient timp la sală. Şi chiar dacă a renunţat la o carieră în SUA pentru a-şi lansa acasă proiectul de suflet Trip To Romania, prin intermediul căruia le arată străinilor faţa frumoasă a ţării noastre, nu ratează nicio ocazie să se întoarcă la Miami. Mai ales că acolo, la hotelul W South Beach, preferatul starurilor de peste Ocean,  a descoperit un colţ de paradis.

Work that body: Odată ajunsă la destinaţie, Raluca îţi recomandă să dormi bine şi, mai apoi, să treci pragul spa-ului de la etajul 20, unde să te răsfeţi cu un tratament anti-aging Triple Oxygen şi cu o pedichiură cu lapte cald şi migdale.

Asta ca să fii în formă pentru ce va urma. Kitesurfing, paddleboard sau parasailing, tu alegi. Ralucăi i-a plăcut la nebunie parasailing-ul, mai ales că nu necesită experienţă sau pregătire anterioară. Procedura este simplă: o paraşută este legată de o mică ambarcaţiune, care îi dirijează direcţia şi îi controlează înălţimea. Peisajul este magnific: Oceanul Atlantic se întinde sub picioarele tale, iar zgârie-norii din Miami par doar schiţe arhitecturale.Sentimentul de libertate pe care ţi-l conferă parasailing-ul este inegalabil.

Citiţi articolul integral şi vizualizaţi galeria foto pe www.one.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO