SIF Moldova a schimbat consiliul de administraţie la Mecanica Ceahlău

27 nov 2013 Autor: Roxana Pricop

Cătălin Iancu, fostul director general al OTP Asset Management şi în prezent membru în consiliul de administraţie al SIF Moldova, este preşedintele CA al Mecanica Ceahlău

SIF Moldova (SIF2), cel mai mare acţionar al Mecanica Ceahlău (MECF), cu 55% din acţiuni, şi-a impus fără probleme reprezentanţii în alegerile pentru noul consiliu de administraţie al producătorului de utilaje agricole care au avut loc ieri.
 
Astfel, noii membri ai CA-ului, aleşi de acţionari pentru un mandat de patru ani, sunt Cătălin Iancu, Radu Hanga, Daniel Florian Miron, Radu Octavian şi Carmen Ianculescu, toţi fiind propuşi de SIF Moldova.
 
Cătălin Iancu, Radu Hanga şi Octavian Radu fac parte din CA-ul SIF Moldova, în timp ce Carmen Ianculescu a mai fost susţinută şi de fondul de investiţii Romanian Opportunities Fund, al doilea acţionar al Mecanica din punctul de vedere al mărimii, cu 26% din acţiuni. Pentru un loc în conducerea producătorului de utilaje au mai candidat alte patru persoane, propuse tot de SIF Moldova.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 27.11.2013

 
Cuvinte cheie:
sif moldova
, administratie
, consiliu
, schimbare
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide