SIF Moldova cere acordul acţionarilor să răscumpere până la 10% din acţiuni

28 feb 2013 Autor: Roxana Pricop

Conducerea SIF Moldova (SIF2) cere acordul acţionarilor în cadrul AGA convocată pe 4 aprilie pentru a demara un program de răscumpărare de acţiuni proprii de până la 10% din capital. Programul se va întinde pe o perioadă de nouă luni de la data publicării hotărârii acţionarilor în Monitorul Oficial.

Acţiunile răscumpărate vor fi reduse din capitalul social, iar achiziţiile vor fi finanţate din profitul distribuibil sau din rezervele societăţii. Societatea a anunţat că preţul minim de achiziţie va fi preţul de piaţă din momentul efectuării

achiziţiei, iar pretul maxim va fi de 1,60 lei/acţiune. În prezent, o acţiune SIF2 se tranzacţionează la un preţ de 1,481 lei.

 

 
Cuvinte cheie:
actionari
, actiuni
, rascumparare
, sif moldova

Campurile marcate cu rosu nu sunt valide!

Comentariul a fost adaugat si va aparea dupa ce va fi moderat!

Comentariile vor fi publicate doar după moderarea acestora de către redactori. Nu vor fi publicate comentariile care conţin injurii, un limbaj licenţios, instigare la încălcarea legii, la violenţă sau la ură, precum şi acuzaţii fără acoperire. De asemenea, pentru o mai bună comunicare, vă rugăm să oferiţi o adresă de mail validă. Vă mulţumim!

zf.ro
Abonează-te la Închide