ZF 24

Silviana Petre Badea preia conducerea JLL România, birou coordonat anterior de Andrew Peirson

 Silviana Petre Badea preia conducerea JLL România,...

Autor: Roxana Rosu

27.02.2017, 10:35 273

Silvianei Petre Badea a fost numită în funcţia de Managing Director al biroului din România al JLL, poziţie pe care o va ocupa începând cu 1 martie 2017.

Ea lucrează în cadrul JLL din 2015, conducând departamentului de Capital Markets.

În această perioadă, Silvianei Petre Badea a contribuit la extinderea şi evoluţia echipei, dar şi a gamei de servicii oferite clienţilor. În ultimii doi ani, operaţiunile JLL din România au fost conduse de Andrew Peirson, care în paralel a asigurat managementul pentru regiunea Europei de Sud-Est, din biroul din Belgrad, Serbia.

”Suntem încântaţi de numirea Silvianei la conducerea activităţii din România, mai ales având în vedere experienţa şi succesul avute până acum pe această piaţă, dar şi reputaţia de care se bucură, fiind unul dintre cei mai respectaţi consultanţi din domeniul investiţiilor imobiliare din România. Ea a fost implicată în extinderea afacerii JLL în România, infiinţând inclusiv o divizie de finanţare, cu rezultate foarte bune până în prezent. Silviana va continua să se concentreze pe creşterea sustenabilă a companiei şi pe excelenţa în serviciile oferite clinţilor”, a spus Andrew Peirson, Managing Director SEE.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO