ZF 24

Simona Halep, în turul 3 al turneului de la Miami

Simona Halep, în turul 3 al turneului de la Miami

Autor: Claudiu Giurgea

25.03.2016, 08:34 180

Simona Halep a câştigat meciul din turul doi al turneului de categorie Premier Mandatory în două seturi şi nu a fost condusă în niciun moment de rusoaica în vârstă de 18 ani. Începutul de meci a fost perfect pentru Halep: 10 puncte consecutive câştigate de constănţeancă, iar tabela arăta 2-0 şi 30-0. Rusoaica şi-a regăsit busola şi a egalat la 2, însă Halep a ridicat din nou nivelul, anihilându-i serviciul adversarei fără probleme. Un break reuşit la 4-3, consolidat rapid, şi un altul la 5-3, au făcut ca setul inaugural să meargă în dreptul jucătoarei mai precise.

Simona a continuat să-şi ţină adversara la distanţă şi a defilat în setul secund, până la 5-2. Daria Kasatkina a reuşit să revină spectaculos şi a egalat la 5. A fost momentul din românca nu i-a mai dat nicio şansă adversarei. Rusoaica de 18 ani a mai câştigat un singur punct în următoarele două game-uri. Jucătoarea antrenată de Darren Cahill a forţat şi a închis printr-un break la 0 un meci în care a făcut 24 de lovituri direct câştigătoare şi 33 de greşeli neforţate.

Simona Halep o va înfrunta în faza următoare pe Julia Goerges (Germania, 66 WTA). Nemţoaica a eliminat un cap de serie în turul doi: 3-6, 6-1, 6-4 cu Samantha Stosur (Australia, favorită 26).

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO