ZF 24

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA de la Stuttgart

Simona Halep s-a calificat în semifinalele turneului WTA...

Autor: Andrei Pal

29.04.2017, 12:08 1261

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi un minut. În primul set, echilibrul s-a rupt în game-ul al patrulea, când Halep a reuşit să facă break, dar Sevastova a revenit imediat şi l-a recuperat. Până la 5-3, cele două jucătoare n-au reuşit să-şi păstreze serviciul, iar Halep, ajunsă în postura de a servi pentru a-şi adjudeca primul act, a câştigat setul, scor 6-3, în 32 de minute.

Simona Halep a luat distanţă rapid în setul doi, scor 4-0, şi i-a mai cedat adversarei din Letonia doar un singur game. În final, după 29 de minute, cea mai bine clasată jucătoare română în ierarhia mondială şi-a trecut în cont şi actul secund, scor 6-1, şi a pus capăt partidei din sferturile de finală.

În penultimul act al competiţiei de la Stuttgart, Halep o va întâlni pe Laura Siegemund (Germania, 49 WTA), care a trecut, în sferturi, de sportiva rusă Karolina Pliskova. Pentru accederea în semifinale, sportiva din Constanţa va încasa un cec în valoare de 30,563 de dolari şi 185 de puncte în clasamentul mondial.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO