ZF 24

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la US Open

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale...

Autor: Andrei Pal

05.09.2016, 19:48 156

Partida dintre cele două sportive a durat o oră şi 38 de minute. Halep a început foarte bine primul set şi a condus cu 3-0, după două break-uri. La scorul de 4-1, sportiva din Constanţa şi-a pierdut serviciul, dar a revenit imediat şi a făcut rebreak. În final, Simona s-a impus, scor 6-2.

Actul secund a început la fel de bine pentru Halep, care a reuşit să câştige contra serviciului în game-ul trei, la scorul de 1-1, dar a fost egalată imediat de Suarez Navarro. Halep a ajuns rapid la 5-3, însă, după o pauză de vestiar a sportivei din Spania, a pierdut avantajul. A reuşit un break la scorul de 5-5 şi a luat din nou avantaj, urmând la serviciu. În final, jucătoarea de 24 de ani a câştigat şi setul doi, scor 7-5.

În turul următor, favorita numărul cinci a turneului de la US Open o va întâlni pe câştigătoarea partidei dintre Serena Williams, liderul mondial, şi Yaroslava Shvedova. Pentru calificarea în sferturile de finală, Halep va încasa un cec în valoare de 450,000 de dolari şi 430 de puncte WTA.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO