ZF 24

Siveco se extinde în Asia cu un birou comercial la Ankara

Siveco se extinde în Asia cu un birou comercial la Ankara

Autor: Ioana Nita

15.10.2013, 00:05 104
SIVECO, cel mai mare produ­cător local de software, a deschis o reprezentanţă  în Ankara, capitala Turciei, aceasta fiind cea de-a treia sucursală a companiei inaugurată în Asia, după cele din Emiratele Arabe Unite şi Kazahstan. Siveco mai are un birou comercial şi în Belgia, la Bruxelles.
 
„Siveco este prezentă în Turcia cu soluţia eCustoms implementată la Autori­tatea Naţională Vamală, însă intenţionăm să demarăm noi proiecte de eGoverment prin im­plementarea soluţiilor de eLearning, eAgri­culture, eHealth, Customized Appli­ca­tion Development şi Enterprise Resour­ces Planning (ERP). Proiectele vor fi implementate în colaborare cu parteneri locali im­portanţi, iar în activităţile sucursalei se vor implica atât angajaţi români, cât si resurse locale, angajate pe baza proiectelor derulate. Este notabil interesul comercial al furnizorilor globali de tehnologie pentru pro­iectele educaţionale din Turcia, ţara cu una dintre cele mai consistente investiţii IT din lume alocate educaţiei“, a declarat Ma­rian Murgulet, directorul general al Siveco Turcia. Proiectul Siveco derulat la Autoritatea Naţională Vamală din Turcia a fost demarat în 2009.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO