ZF 24

Şoferul din Capitală care a luat intenţionat pe capotă un tânăr de pe o trecere de pietoni este audiat

Şoferul din Capitală care a luat intenţionat pe...

Autor: Florin Zafiu

03.05.2018, 13:55 471

Bărbatul care l-a luat intenţionat pe capota maşinii pe tânărul de 17 ani a fost dus, joi, la audieri, la Serviciul Omoruri din cadrul Poliţiei Capitalei, în condiţiile în care încadrarea juridică este tentativă de omor.

Reprezentanţii Poliţiei Capitalei au anunţat, joi, că la Secţia 14 Poliţie, s-a prezentat un tânăr de 17 ani, care a reclamat că, miercuri, în jurul orelor amiezii, în timp ce se afla în zona străzii Principatele Unite din Sectorul 4 al Capitalei, şi încerca să traverseze pe trecerea de pietoni, a avut un conflict verbal cu un şofer, iar acesta l-a împins cu partea din faţă a maşinii pe o distanţă de câţiva metri.

Cercetările au fost preluate de Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Serviciul Omoruri sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de omor şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe imagini se vede cum tânărul, aflat pe o trecere de pietoni din zona Patriarhiei, stă în faţa unei maşini şi pare că vorbeşte cu şoferul SUV-ului. Apoi, la câteva secunde după, autoturismul porneşte de pe trecere şi îl ia şi pe tânăr pe capotă.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO