ZF 24

Specialişti ai INSEMEX Petroşani fac o expertiză tehnică în cazul incendiului de la Petromidia

Specialişti ai INSEMEX Petroşani fac o expertiză...

Autor: Mediafax

23.08.2016, 11:05 86

O echipă de cercetători a Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Securitate Minieră şi Protecţie Antiexplozivă (INSEMEX) Petroşani a plecat, marţi, în judeţul Constanţa, după ce Inspecţia Muncii a solicitat institutului o expertiză tehnică în cazul incendiului de la rafinăria Petromidia.

”De puţin timp au plecat spre Constanţa patru cercetători ai institutului nostru. Inspecţia Muncii ne-a solicitat să facem o expertiză tehnică în cazul incendiului de la rafinăria Petromidia”, a declarat, marţi, pentru MEDIAFAX, Artur Găman, directorul general al INSMEX Petroşani.

Potrivit sursei citate, celor patru cercetători care au plecat de la Petroşani li se vor alătura, la Constanţa, alţi doi cercetători, unul dintre ei aflat în concediu, iar celălalt în delegaţie.

Un incendiu s-a produs luni seară la rafinăria Petromidia, deflagraţia fiind urmată de un incendiu, în urma căruia patru persoane au fost rănite. Victimele au fost transportate la Bucureşti, iar una dintre ele, un bărbat în vârstă de 48 de ani, cu arsuri pe apoape toată suprafaţa corpului, a murit la Spitalul Bagdasar-Arseni.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO