ZF 24

Stadionul nu va fi plin la meciul cu Franţa. "Am rămas cu 2.000 de bilete, dar preferăm să nu le mai dăm"

no title

Autor: Pro Sport

06.09.2011, 10:28 1294

Aproape 3.000 de români şi-au cumpărat tichete cu o zi înainte de meci. Din cauza cozilor imense, firma Danco Pro a sistat vânzările, lăsând 2.000 de bilete pe stoc, scrie Pro Sport.

Românii au încercat să-şi achiziţioneze bilete pe ultima sută de metri, însă sistemul de vânzare a tichetelor pe internet le-a dat planurile peste cap. Sute de fani au stat ieri ore în şir în faţa sediului firmei Danco Pro, pentru a intra în posesia bucăţii de hârtie care le permite participarea la inaugurarea Naţional Arena.

România - Franţa, meciul oamenilor din business. Vedeţi aici cum arată primul 11 de business al României

Pentru prima oară în istorie, FRF a vândut biletele pentru un meci internaţional numai pe internet. 45.000 de oameni şi-au achiziţionat tichetele din timp, majoritatea încă din perioada în care se vorbea de amicalul cu Argentina, însă au mai fost persoane care s-au trezit pe ultima sută de metri. Luni la prima oră, înainte de a deschide uşile, firma Danco Pro, partenerul federaţiei în acest demers, mai avea 5.000 de bilete nevândute. În numai câteva ore, solicitările au blocat însă sistemul. La fel, şi cozile de la intrare, care au paralizat activitatea în faţa firmei. "Este tipic românesc ce s-a întâmplat. A fost o greşeală din partea noastră că am mai lăsat la vânzare bilete, deşi am făcut acest lucru tot din dorinţa de a ajuta. Vrem să ne apropiem de modul de lucru din ţările civilizate, dar nu putem astfel. Românului îi place să stea la coadă în ultima zi!", a punctat Florin Leonte, reprezentantul Danco Pro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO