ZF 24

Start pentru „VREAU PREŞEDINTE”

Start pentru „VREAU PREŞEDINTE”

Autor: Gândul

08.09.2014, 15:16 728

După 25 de ani în care speranţele primelor zile de democraţie s-au pierdut în calculele reci ale politicienilor, tot mai puţini români  au încredere într-o schimbare. Dezamăgirea promisiunilor aproape niciodată îndeplinite a făcut ca, de la un ciclu electoral la altul, să scadă numărul celor care au mers la vot pentru a-şi exercita dreptul de participare la treburile publice, fundamental într-o democraţie funcţională. În faţa unor politici asistenţiale în locul unei bune guvernări, promovate de politicienii care au exercitat puterea legitimată de un electorat dependent, cei care rămân acasă spun că nu mai au pe cine să aleagă.

Gândul lansează o campanie-eveniment, „VREAU PREŞEDINTE”, şi îi invită la o amplă dezbatere  în care vocea lor să fie cu adevărat auzită pe toţi românii care vor să participe la luarea deciziei, impunerea agendei relevante pentru cetăţean şi întărirea democraţiei.

Noi te ajutăm să te exprimi, prin vot sau implicându-te. Dacă tu crezi că ai calităţile necesare să fii un lider pentru România, înscrie-te pe platforma vreaupreşedinte.ro. Dacă cunoşti pe cineva care se potriveşte profilului de preşedinte, propune-l.  

Citiţi mai multe pe gandul.info.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO