ZF 24

Statul vinde masinile recuperate de la datornici la superoferta

Statul vinde masinile recuperate de la datornici la superoferta
28.03.2010, 11:49 11065

Peste 130 de masini modele noi sau vechi, pe benzina saumotorina, noi de un an sau vechi de 30 de ani. Desi suna ca si cumar fi oferta unui parc auto, Este vorba despre autoturismele pecare le-a confiscat Fiscul de la firmele si persoanele fizice carenu si-au achitat impozitele si taxele si pe care le scoate lavanzare, scrie incont.ro.

Anunturile sunt postate pe site de Agentia Nationala deAdministrare Fiscala (ANAF), la sectiunea Anunturi/Valorificarebunuri sechestrate, pe categorii de produse si judete.

In oferta ANAF gasesti in principal automobile Dacia cu o vechimemai mare de 10 ani si preturi intre 600 si 2.000 de lei, dar simodele noi de masini precum Peugeot, Mercedes sau Opel.

Practic, in prezent, statul are de vanzare masini de aproximativ500 de milioane de euro. Preturile sunt in general mult mai micidecat cele din parcurile auto, mai ales ca multe oferte au avutreduceri si de 75% pentru ca nu au fost vandute la primelelicitatii.

De la clasica Dacia 1300, poti gasi si marci de lux precumMercedes S 500. Ca sa te convingi ca de oferta Fiscului, deexemplu, o masina Hyundai Accent, an de fabricatie 2007, poate ficumparata cu aproximativ 4.900 de euro. Despre preturile la care sunt puse la vanzare masinile confiscatede ANAF cititi pe www.incont.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO