Statul vinde masinile recuperate de la datornici la superoferta

28 mar 2010 Ziarul Financiar

Peste 130 de masini modele noi sau vechi, pe benzina sau motorina, noi de un an sau vechi de 30 de ani. Desi suna ca si cum ar fi oferta unui parc auto, Este vorba despre autoturismele pe care le-a confiscat Fiscul de la firmele si persoanele fizice care nu si-au achitat impozitele si taxele si pe care le scoate la vanzare, scrie incont.ro.

Anunturile sunt postate pe site de Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF), la sectiunea Anunturi/Valorificare bunuri sechestrate, pe categorii de produse si judete.

In oferta ANAF gasesti in principal automobile Dacia cu o vechime mai mare de 10 ani si preturi intre 600 si 2.000 de lei, dar si modele noi de masini precum Peugeot, Mercedes sau Opel.

Practic, in prezent, statul are de vanzare masini de aproximativ 500 de milioane de euro. Preturile sunt in general mult mai mici decat cele din parcurile auto, mai ales ca multe oferte au avut reduceri si de 75% pentru ca nu au fost vandute la primele licitatii.

De la clasica Dacia 1300, poti gasi si marci de lux precum Mercedes S 500. Ca sa te convingi ca de oferta Fiscului, de exemplu, o masina Hyundai Accent, an de fabricatie 2007, poate fi cumparata cu aproximativ 4.900 de euro. Despre preturile la care sunt puse la vanzare masinile confiscate de ANAF cititi pe www.incont.ro.

 
Cuvinte cheie:
ANAF
, masini confiscate
, rau platnici
, masini
, impozite
, taxe
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide