Studiu Honeywell: Peste un sfert dintre români au fost nevoiţi să împrumute bani pentru a-şi plăti facturile de încălzire. „Nevoia de a economisi este mai importantă decât confortul termic”

16 mar 2017 Autor: Roana Rotaru

Peste un sfert dintre români au fost nevoiţi în trecut să împrumute bani de la prieteni ori familie, să apeleze la un card de credit sau la un împrumut bancar pentru a-şi achita facturile de încălzire, potrivit unui studiu Honeywell realizat pe un eşantion de 817 respondeţi din România care au declarat că sunt proprietarii caselor sau apartamentelor în care locuiesc.

„Încălzirea pe timpul iernii poate fi costisitoare pentru unii respondeţi, iar nevoia de a economisi este mai importantă decât confortul termic”, a declarat Gelu Olteanu, directorul de vânzări Environmental & Energy Systems Honeywell România, în cadrul unei conferinţe organizate de companie.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
imprumut
, facturi
, incalzire
, studiu
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide