ZF 24

Subinchirierea spatiilor de birouri, solutia firmelor pentru micsorarea costurilor

Subinchirierea spatiilor de birouri, solutia firmelor pentru micsorarea costurilor
12.05.2009, 12:03 39

Vremea cand cladirile de birouri se livrau 100% preinchiriate este pe cale sa apuna, scrie BUSINESS Magazin. Mai mult, o parte din companiile care au inchiriat deja incearca sa isi renegocieze tarifele si chiar ofera spre inchiriere propriile spatii.

Un traseu in zonele din Capitala situate in afara perimetrului “de business” Piata Victoriei- Aviatorilor scoate la iveala un amanunt interesant pentru piata spatiilor de birouri: pe tot mai multe cladiri sunt afisate inscriptii de dimensiuni mari pe care scrie “Spatii de inchiriat” si mai nou “SUBLET” - adica spatii oferite spre inchiriere de catre compania care le-a inchiriat initial. “Subinchirierea este un fenomen, in sensul in care tot mai multe companii isi restrang activitatea si doresc, in consecinta, sa isi micsoreze si suprafetele de birouri. Exista un numar ridicat de oferte de subinchiriere, suntem surprinsi de aceasta crestere”, declara Mirela Raicu, partener in cadrul Esop Consulting.

 

Cititi ce firme ofera spre subinchiriere spatii de birouri pe www.businessmagazin.ro

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO