ZF 24

TAP Portugal reia in iulie zborurile pe ruta Bucureşti – Lisabona. Preţurile biletelor încep de la 57 de euro

TAP Portugal reia in iulie zborurile pe ruta Bucureşti...

Autor: Mădălina Dediu Panaete

07.06.2017, 18:32 800

Compania aeriană TAP Portugal revine pe aeroportul Henri Coandă (Otopeni) începând cu luna iulie şi va relua astfel zborurile către Lisabona. Cu această ocazie, compania a lansat o ofertă promoţională astfel că preţurile biletelor din Bucureşti către capitala Portugaliei încep de la 57 de euro pe segment de zbor în luna noiembrie, conform informaţiilor apărute pe site-ul companiei. În octombrie, preţurile încep de la 62 de euro, iar în iulie, august şi septembrie, preţul biletelor depăşeşte 100 de euro.

Tap Portugal a intrat pe piaţa din România la jumătatea anului 2012, iar în anul următor a transportat peste 43.000 de pasageri, conform datelor furnizate anterior de companie.

Compania portugheză a renunţat la aceste curse anul trecut pe fondul reorganizării. La scurt timp după ce jucătorul portughez a oprit operarea zborurilor pe această rută, compania aeriană low-cost Wizz Air a anunţat că introduce curse pe Bucureşti-Lisabon.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO