ZF 24

Tariceanu: Exista bani, dar Guvernul nu stie unde sa ii caute

29.01.2009, 19:09 55

"Facturile neachitate ale Guvernului precedent nu au nicio legatura cu bugetul pe anul 2009", a declarat fostul premier Calin Popescu -Tariceanu incercand sa clarifice acuzele actualului Guvern legate de facturile neachitate ale Cabinetului sau.

Cand se vorbeste despre facturi neachitate, trebuie sa intelegem ca anul bugetar nu se incheie la 31 decembrie, a mai spus acesta, subliniind ca facturile pe luna decembrie se platesc in luna ianuarie.

Ceea ce reproseaza Tariceanu lui Boc este faptul ca Guvernul nu stie unde sa caute banii. Conform acestuia, la nivelul Trezoreriei Ministerului Finantelor exista 500 milioane euro, bani ce ar putea fi folositi pentru realizarea proiectelor.

De asemenea, fostul premier le-a amintit actualilor guvernanti ca in 2007 a fost infiintat Fondul National de Dezvoltare, cu bani proveniti din privatizari, acesta detinand 11 miliarde lei noi.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO