ZF 24

Tecar: Vânzarea fabricii de hârtie către suedezii de la Zewa atârnă de o decizie a primăriei din Sebeş

Ioan Tecar, proprietarul grupului MG-Tec:

Proiectul de vânzare a fabricii este în continuare blocat la primărie, iar în momentul de faţă nu ştiu dacă va mai avea finalitate. Sunt dezamăgit că au decurs aşa lucrurile, în condiţiile în care tranzacţia trebuia finalizată încă de anul trecut.

Ioan Tecar, proprietarul grupului MG-Tec: Proiectul de vânzare a fabricii este în continuare blocat la primărie, iar în momentul de faţă nu ştiu dacă va mai avea finalitate. Sunt dezamăgit că au decurs aşa lucrurile, în condiţiile în care tranzacţia trebuia finalizată încă de anul trecut.

Autor: Laurentiu Cotu

21.02.2014, 00:08 727

Producătorul de articole din hârtie Pehart Tec din Petreşti, judeţul Alba, controlat de omul de afaceri Ioan Tecar, a încheiat anul 2013 cu o cifră de afaceri de 242,8 mil. lei (54,5 mil. euro), în creştere cu 7% faţă de anul anterior.

„Producţia locală de hârtii igienico-sanitare a crescut anul anterior peste media europeană, continuându-se consolidarea în retailul modern. Totodată a crescut procentul de mărci private ale reţelelor de magazine, ceea ce a determinat producătorii să depună eforturi considerabile pentru păstrarea şi creşterea vânzărilor pentru mărcile proprii“, a declarat Ioan Tecar, proprietarul grupului MG-Tec, din care face parte în prezent şi producătorul de hârtie Pehart Tec. Pe de altă parte, creşterea costurilor logistice a dus la o scădere a importurilor în 2013, locul acestora fiind luat de brandurile producătorilor interni şi de mărcile private, conform antreprenorului român.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO