ZF 24

Un televizor de 71.000 de euro a stârnit un val de comentarii amuzante în România. ”Sper ca peste 30 de ani, cand voi termina creditul, să nu fac cataractă. Raport calitate preţ excelent! Recomand celor care au maşina mai scumpă decât casa în care stau

Un televizor de 71.000 de euro a stârnit un val de...

Autor: Ştefan Stan

22.09.2016, 13:30 51491

Un televizor vândut de retailerul online eMag a generat un val de comentarii amuzante pe site-ul companiei, după ce clienţii au început să compare preţul televizorului cu preţul mai multor obiecte care ar putea fi cumpărate cu aceiaşi bani.

Televizorul, un Smart Android LED Sony Bravia 4K Ultra HD, cu diagonală de 253 de cm, costă 319.999 de lei, adică peste 71.000 de euro la cursul BNR.

Conform indicelui imobiliar ZF, în cel puţin 9 cartiere din Bucureşti preţul mediu al apartamentelor cu trei camera este sub 71.000 de euro, ceea ce înseamnă că un client ar avea de ales între o locuinţă sau un televizor.

Preţul unei Dacii Logan în echipare Laureate porneşte de la 8.900 de euro, ceea ce înseamnă că se pot cumpăra maşini cu banii daţi pe televizor.

Dacă ne uităm la noul iPhone 7, preţul pentru varianta de 32 de GB este de 3.929 Lei. Asta înseamnă că un doritor şi-ar putea cumpăra 81 de iPhone 7 cu 320.000 de lei.

Mai jos puteţi vedea câteva dintre comentariile de pe site-ul eMag:

„Vreau să vă spun ca încă de când l-am cumpărat, prin creditul primul televizor, mă bucur în fiecare zi de fiecare episod Wowbiz. Sper că peste 30 de ani, când voi termina creditul să nu fac cataractă. Raport calitate-preţ excelent! Recomand celor care au maşina mai scumpă decât casa în care stau”.

 „Am achiziţionat acest TV şi vreau să zic că e incredibil! Imaginea nu se compară cu nimic. I-am montat o cameră pe spate şi îl iau cu mine când ies afară (mă ajută nişte prieteni) pentru că efectiv bate imaginea pe care ochii mei o văd din oficiu. Viaţa pare gri în comparaţie”.

 „Un televizor uimitor cu o rezoluţie nemaivăzută. Se poate privi şi urmări un film sau emisiune chiar şi din afara locuinţei, ceea ce este extraordinar pentru că acolo trăim acum. De asemenea, la achiziţionarea TV-ului mi s-a pus la dispoziţie un voucher de 50 de lei! Deci, am economisit ceva”.

„Merită! Mi l-am luat pentru simplu fapt că are jack (comentariu legat de noul iPhone 7, care nu mai are mufă pentru jack)”.

 „Bună ziua! Am achiziţionat şi eu acest TV de vreo patru luni. Nu am absolut niciun reproş, în afară de faptul că nu are trei telecomenzi pentru că ne uităm la el vreo 6 persoane – părinţi + socrii, pentru că eu am fost nevoit să-mi vând apartamentul meu şi al părinţilor şi să stăm la socrii!”.

„Am achiziţionat acest Smart tv, toate opţiunile, inclusiv apă caldă! La ce putere are, este nevoie să schimb siguranţele de două ori pe zi, deoarece le arde”.

„Îl am de 2 luni şi deja sunt uimit, nu mai ştiu cum este sa mănânci de când mă uit pe canale de gătit 4k, nu am mai ieşit din casă, fiindcă am vândut-o sa îmi iau acest televizor, iar cutia în care stau este destul de comodă, iarna este perfect fiindcă generează multa căldură şi nu îngheţ de frig, în concluzie dacă ai bani şi îţi permiţi cumpără-ţi o maşină de banii ăştia!”

„Funcţionează perfect pe post de geam, în fiecare zi, la orice oră mă uit pe geam văd răsăritul, nu am cuvinte, e superb, 71.000 euro.”

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO