ZF 24

Top 5 al celor mai scumpe camere de hotel din lume

Top 5 al celor mai scumpe camere de hotel din lume
01.07.2009, 14:18 70

Atunci cand vine vorba de propriul confort, bogatii lumii nu se sfiesc sa arunce zeci de mii de euro pe noapte pentru a se caza la cele mai luxoase hoteluri, scrie Times Online. Hotelul Martinez din statiunea franceza Cannes gazduieste cea mai scumpa camera de hotel din lume – in realitate un apartament dotat cu spa si cu o terasa uriasa cu vedere spre mare – cu un tarif care ajunge la 26.742 de euro pe noapte .

Pe locul doi in top se afla faimosul hotel Four Seasons din New York, unde cea mai scumpa camera costa 25.110 euro pe noapte. Nici hotelul elvetian President Wilson din Geneva nu se lasa mai prejos, oferind un apartament de lux al carui pret atinge tot 25.110 euro pe noapte.

Pe locul patru in top se afla hotelul Grand Resort Lagonissi din Atena, unde o noapte de cazare in The Royal Villa costa 24.528 de euro, urmat de hotelul italian Cala di Volpe unde cazarea pentru o noapte in apartamentul prezidential costa 19.623 de euro.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO