ZF 24

Top metode sa faci bani pe Internet

Top metode sa faci bani pe Internet
17.04.2010, 13:55 209

Fiecare dintre noi isi doreste independenta financiara si sa fiepropriul sau sef, lucru care, desi nu asigura siguranta zilei demaine inca de la inceput, are avantajele sale: puteti hotari unde,cat sau cand munciti. Iar Internetul e un spatiu extrem deofertant, daca sunteti dispus sa investiti multa munca si aveti unstrop de inspiratie.

Nu va grabiti insa sa va lansati in propria afacere online, farasa aveti cel putin la inceput o sursa sigura de venit.

Investitia initiala nu trebuie sa se ridice la zeci de mii deeuro. Puteti face o afacere buna si cu cateva sute sau cateva mii.Un exemplu: Sergiu si Raluca Sava, doi tineri din Targu Mures, aulansat in anul 2004, cu 2.000 de euro, site-ulwww.licitatia.ro.

Nici macar nu ofera informatii proprii, ci aduna date desprelicitatii publice din Romania si Uniunea Europeana si le vand maideparte. Un abonament costa 40 - 80 de lei, in functie de domeniulales si de perioada (3, 6 sau 12 luni). Asa au ajuns in 2008 la unprofit de 72.500 de euro. Vedeti care sunt cele mai bune metode de a facebani pe internet pe www.incont.ro.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO