Topul domeniilor în care angajaţii au câştigat cele mai mari salarii în 2016: un programator primeşte, în medie, 5.400 de lei net pe lună

29 dec 2016 Autor: Adelina Mihai

Programatorii, angajaţii din extracţia petrolului şi cei din industria grea (fabricarea produselor de cocserie şi a produselor din prelucrarea ţiţeiului) au avut cele mai mari salarii medii anul acesta, arată datele centralizate de ZF pentru perioada ianuarie-octombrie 2016.

Astfel, cele mai mari salarii medii s-au înregistrat în primele zece luni ale acestui an în sectorul serviciilor informatice, unde salariul mediu al angajaţilor a ajuns la aproape 5.400 de lei net pe lună în 2016, potrivit datelor de la INS.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 
Cuvinte cheie:
angajati
, crestere
, salarii
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide