ZF 24

Topul TIME al celor mai influenti oameni din lume include cel mai mare escroc din istorie, fondatorii Twitter, Obama si Sarkozy

01.05.2009, 11:46 30

Bernard Madoff, fostl bancher de pe Wall Street, autor al unei fraude estimata la peste 50 de miliarde de dolari, a fost inclus de revista Time in editia de anul acesta a celor mai influente 100 de persoane din lume, alaturi de presedintele american Barack Obama si cel francez, Nicolas Sarkozy.

“Nu este vorba despre un clasamentt al celor mai puternici, celor mai fascinanti, ci de unul al celor mai influenti”, explica directorul redactiei, Rick Stengel. “Sunt cercetatori, filosofi, presedinti, artisti, vizionari, care isi folosesc ideile si actiunile pentru a transforma lumea si a influenta foarte multi oameni”, scrie Time.

In topul din 2009 au fost introdusi 70 de barbati si 30 de femei, 20 dintre acestia fiind mai tineri de 35 de ani. In clasament au fost inclusi si cei doi cofondatori ai site-ului Twitter, Jack Dorsey si Biz Stone.
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO