ZF 24

Tot ce trebuie să ai în geanta pentru sala de sport

Tot ce trebuie să ai în geanta pentru sala de sport

Autor: Iulia Pocol

15.09.2014, 11:42 962
Vacanţele s-au terminat şi all-inclusive-ul a avut grijă să ne „premieze” cu câteva kilograme în plus. Şi dacă până toată vara ne-am bucurat de îngheţată, cocteiluri şi limonade... îndulcite, acum e timpul să ne adunăm forţele şi să ne reapucăm de sport!
 
În trecut, genţile pentru sala de sport conţineau două lucruri – o pereche de adidaşi şi o sticlă de apă. Dacă te antrenezi în altă parte decât acasă, îţi mai poţi pune câteva lucruri în geantă. Aceste lucruri nu numai că te vor ajuta astfel încât antrenamentul să fie mai confortabil, ci te vor face şi mai sănătos.
 
Haine

Tricou şi şoşete care nu reţin umezeala, menţin răcoarea şi te fac să te simţi confortabil (şi, bineînţeles, pantaloni scurţi sau de trening)
Încălţăminte potrivită pentru sport, la alegere
Papuci pentru duş, pentru a diminua şansele de a fi expusă ciupercilor
Mănuşi pentru ridicarea greutăţilor (pentru a evita micile tăieturi şi bătături cauzate de ridicat şi, de asemenea, pentru a reduce riscul de a transmite germeni când dai mâna cu cineva sau de a lua microbi de pe echipament)
Un prosop (chiar dacă sala de sport îţi pune unul la dispoziţie, adu-ţi-l pe al tău de acasă, pentru că de obicei sălile nu folosesc destul deterfent la o temperatură ridicată astfel încât să distrugă SAMR – stafilococul auriu, meticilino-rezistent)

Citiţi articolul integral pe www.csid.ro. 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO