ZF LIVE

Tradeville: Electrica poate atrage mai mulţi investitori decât oferta Romgaz

28 mai 2014 Autori: Cătălina Butan , Roxana Pricop

Garantarea subscrierilor până la 1.000 de acţiuni va atrage mai mulţi investitori să participe la oferta Electrica decât cea derulată de Romgaz, a spus Victor Stănilă, director de comunicare la  societatea de brokeraj Tradeville, prezent ieri la emisiunea ZF Live.
 
Compania de distribuţie a energiei Electrica se va lista la bursa din Bucureşti în urma unei oferte publice de vânzare de acţiuni de 51% din capital. Primii 10.000 de mici investitori care vor subscrie la ofertă au garantat că vor primi 1.000 de acţiuni la companie, potrivit unor surse din piaţă. 
 
WikiZF: Profilul companiei Electrica Furnizare S.A.
 
WikiZF: Profilul companiei Societatea Naţională de Gaze Naturale Romgaz S.A.
 
Este un mare pas înainte făcut de guvern pentru că la oferta Romgaz micii investitori nu au avut subscrierile garantate şi au primit de 17 ori mai puţine acţiuni decât au subscris, din cauza sub­scrierilor foarte mari alimentate în principal de creditele acordate de bănci.

Continuarea pe ZFCorporate

ZF Corporate este serviciul de business intelligence al Ziarului Financiar. Pentru a putea avea acces la informatii trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Agricultură, Energie şi altele) - vezi prezentarea video a ZFCorporate. Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 28.05.2014

 
Cuvinte cheie:
listare Electrica
, listari pe bursa
,
Vizualizari:
Printeaza
zf.ro
Abonează-te la Închide