ZF 24

Traian Basescu izbucneste in plans: "Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!"

02.12.2009, 19:23 1971

"Inregistrarea contestata contine elemente de editarecomputerizata, in sensul alterarii integritatii. Nu este autenticasi nu reprezinta o copie realizata cu acuratete a unei inregistrariautentice", a declarat presedintele Traian Basescu citand dinrezultatele avizului Institutului National de Criminalistica cuprivire la filmul in care candidatul la presedintie apare la omanifestatie de la Ploiesti, din 2004, lovind cu pumnul uncopil.

Concluzia la care a ajuns Institutul National de Criminalisticaeste una destul de ambigua tinand cont ca alterarea integritatii seputea realiza si prin simpla compresare a filmului pentru postareape internet. Filmul oferit de Basescu spre analiza este cel care afost postat pe site-ul publicatiei Gardianul.

In finalul declaratiei de presa, Traian Basescu a declarat"Sa-ti fie rusine, Dinu Patriciu!", abtinandu-se cu greu sa nuplanga. Acum o saptamana, miliardarul Dinu Patriciu a fost cel carea anuntat existenta casetei. "Razboiul" dintre Basescu si Patriciueste de peste 5 ani.

Sursa video: www.stirileprotv.ro

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO