ZF 24

Trei bărbaţi au încercat să fure o Dacie cu căruţa pentru a o valorifica în programul "Rabla"

Autor: Mediafax

11.11.2010, 13:42 44

Trei bărbaţi din Târgovişte au fost prinşi în flagrant de cătrepoliţişti, în noaptea de miercuri spre joi, în timp ce încercau săfure o maşină dintr-o parcare din municipiu şi să o transporte cu ocăruţă, şi aceasta furată, ei fiind cercetaţi penal pentru furtcalificat, potrivit Mediafax.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de PoliţieDâmboviţa, autoturismul "Dacia" sustras urma să ajungă în Programul"Rabla", iar căruţa fusese furată cu o lună în urmă.

"Cei trei bărbaţi au declarat că au luat hotărârea de a furamaşina în momentul în care au constatat că aceasta nu mai estefolosită de foarte mult timp, iar ulterior s-au gândit să ovalorifice. În momentul în care urcaseră maşina «Dacia» în căruţă,aceştia au fost surprinşi de poliţişti, identificaţi şi conduşi lasediul poliţiei municipiului Târgovişte pentru audieri şiîntocmirea actelor de cecetare penală pentru comiterea infracţiuniide furt calificat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJDâmboviţa, agentul Raluca Trandafir.

Oamenii legii i-au identificat imediat pe proprietarii căruţeişi ai autoturismului, care, chemaţi la sediul Poliţiei, şi-aurecunoscut bunurile şi le-au recuperat.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO