ZF 24

Trei corporatişti vor să aibă cea mai mare cofetărie de ecleruri din Bucureşti. Producţia maximă este de 1.000 de prăjituri pe zi

Trei corporatişti vor să aibă cea mai mare cofetărie...

Autor: Corina Mirea

30.03.2014, 15:12 2700
George şi Florin Panaitescu, 35 de ani, şi George Pop, 33 de ani, trei tineri cu experienţă în vânzări şi marketing în domenii precum tele­com sau IT şi-au deschis la finalul anului trecut un mic laborator de ecleruri, produse sub brandul French Revo­lu­tion. Au investit până în prezent în jur de 60.000-65.000 de euro în acest bu­siness, iar până la fi­nalul anului ei estimează că vor mai investi încă 35.000 de euro pentru des­chiderea unui magazin, acoperirea chel­tuie­lilor cu cei trei angajaţi, dar şi pentru branding.
 
„Eu şi George am lucrat împreună la Orange în urmă cu vreo zece ani. De-a lungul timpului eu am mai lucrat şi în branding şi tot împreună cu el am mai avut un start-up în comerţul cu biciclete început în 2010. Anul tre­cut eu m-am hotărât să învăţ şi ceva mai practic şi, fiind pasionat de mâncare, m-am înscris la un curs de cofetărie în ianuarie. Atunci mi-a venit ideea businessului cu ecleruri pentru că mi-am dat seama că suportă foarte multe transformări şi, în acelaşi timp, rămâne aceeaşi prăjitură“, spune George Pop.
 
French Revolution lucrează în prezent pe baza unei comenzi minime de 100 de lei făcută cu o zi înainte de data livrării, ur­mând ca în termen de maximum zece zile an­tre­pre­norii să deschidă şi un magazin de 20 de metri pătraţi lângă Ateneul Român. Magazinul nu va avea mese sau un loc în care clienţii să poată con­suma pro­du­sele (pe lângă ecleruri ei vor să comer­cia­li­zeze şi apă, suc sau cafea), ci va fi centrul de „co­mandă“, unde vor fi preluate şi livrate toate ce­rerile, dar şi punctul de vânzare al French Revolution.
 

Articol publicat în ediţia tipărită a Ziarului Financiar din data de 25.03.2014

ZF Corporate este serviciul specializat de ştiri cu plată al Ziarului Financiar. Pentru a putea citi aceste ştiri trebuie să vă abonaţi la ZF Corporate sau la unul din cele 12 fluxuri ale sale, profilate pe sectoare de activitate (Bănci, Retail, Imobiliare şi altele). Detalii de abonare la ZF Corporate: Alexandru Matei (tel. fix: 0318.256.286, tel. mobil: 0766.606.994) sau trimiteţi un email cu datele dumneavoastră de contact prin care solicitaţi informaţii şi abonare la adresa alexandru.matei@zf.ro sau stefan.paraschiv@m.ro. Veţi fi contactat în maximum o oră.

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO