ZF 24

Trei directori, care se ocupau de reţeaua de retail, corporate şi resurse umane, pleacă din Volksbank

Trei directori, care se ocupau de reţeaua de retail,...

Autor: Ciprian Botea

28.04.2015, 00:06 5377
Răzvan Bădălicescu, directorul responsabil cu divizia corporate, Simona Zinca, directorul de resurse umane, şi Anca Mitrică, directorul reţelei de retail, au părăsit Volksbank, după ce fosta subsidiară a grupului austriac cu acelaşi nume a fost preluată de Banca Transilvania la începutul acestei luni şi urmează să fie integrată în structura instituţiei de credit de la Cluj.
 
Plecarea directorilor din eşalonul secund urmează unei restructurări masive a boardului băncii. CEO-ul Benoît Catel, numit de fostul acţionar minoritar grupul francez BPCE, a plecat, la fel ca vicepreşedinţii Dan Sandu (retail) şi Florian Kubinschi (financiar şi operaţiuni). Sandu şi Kubinschi lucrau în cadrul Volksbank din vara anului trecut.
 
Din fosta structură de conducere la vârf, Banca Tran­silvania l-a păstrat doar pe Bogdan Neacşu, vice­pre­şedintele responsabil cu divizia corporate, care în noua organigramă preia conducerea diviziei de risc. Banca va fi condusă până la fuziunea cu Banca Transilvania de Andrei Dudoiu, actual director general adjunct al băn­cii de la Cluj. O poziţie de vicepreşedinte va fi preluată de Sinan Kircali, un bancher turc care a lucrat la Credit Europe alături de actualul CEO al Băncii Transilvania, Omer Tetik.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

Citește continuarea pe
zfcorporate.ro
AFACERI DE LA ZERO