ZF 24

Trenurile au pornit din gările CFR Cluj-Napoca şi Craiova, întârzierile sunt de 200 de minute

Trenurile au pornit din gările CFR Cluj-Napoca şi...

Autor: Departamentul Economic

22.03.2017, 11:01 123

Două trenuri, Cluj- Budapesta şi Cluj-Bucureşti au pornit din gara CFR din Cluj, însă cu întârzieri mari. Şi traficul feroviar a fost reluat din gara Craiova şi înspre această destinaţie. Trenul 1823 cu plecare în direcţia Videle, Roşiori, Craiova a pornit din Gara de Nord, dar de asemenea, cu mari întârzieri.

Sute de călători au fost afectaţi de greva spontană a angajaţilor CFR. "Trebuia să plec la 8:40 la Craiova, mai e un tren la 10:30. L-am pierdut şi pe acela", spunea un călător care aştepta în faţa casei de bilete de la Gara de Nord.

"Aveam tren la 8.00 spre Braşov şi de atunci aşteptăm în gară", au spus doi tineri care aştepta la casele de bilete.

"Sunt mâhnită. Sunt necăjită. Trebuia să plec la 8:30 spre Galaţi. Am cumpărat bilet azi, la 7:15", a afirmat, pentru MEDIAFAX, o călătoare care aştepta în faţa tabelei de sosiri-plecări.

Sindicaliştii au fost chemaţi la negocieri începând cu ora 15.00, aceştia fiind nemulţumiţi că nu a fost încheiat un nou contract colectiv de muncă şi de nivelul de salarizare.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO