ZF 24

Tudor Manea este noul director general al eMag România

Tudor Manea este noul director general al eMag România
21.07.2015, 12:05 15269
Tudor Manea este, începând din luna iulie, noul director general eMAG pentru operaţiunile din România, a anunţat marţi la ZF LIVE Iulian Stanciu, CEO-ul grupului eMag.
 
Manea va coordona pe plan local activităţile de achiziţii şi vânzări, platforma marketplace, logistica, showroom-uri, dar şi activităţile de plăţi şi credite online precum şi relaţiile cu clienţii.
 
Totodată, Tudor Manea deţine funcţia de vicepreşedinte al companiei şi raportează direct către Iulian Stanciu, CEO al grupului eMAG, care conduce dezvoltarea eMAG la nivel de grup pe principalele direcţii: dezvoltare internaţională, tehnologie, investiţii, dezvoltare angajaţi, marketing şi financiar
 
"Am intrat în companie în 2005, eram angajatul cu numărul 23.  Eram la facultatea de Telecomunicaţii, trebuia să plec în Germania cu o bursă, dar am ales să rămân în România. Businessul eMag era sub 5 milioane de euro atunci.  Am început în zona de tehnologie, dar făceam de toate, compania fiind mică. Fiecare angajat mai lua câteva livrări în drum spre casă", a povestit Manea la ZF LIVE.
 
Tudor Manea o va înlocui pe Violeta Luca, care a ocupat această funcţie timp de doi ani până în vara anului 2015, când a preluat funcţia nou-creată de director de strategie („Head of business strategy“) în cadrul filialei locale a companiei americane Microsoft.
 
Tudor Manea are 31 de ani, lucrează de 10 ani in eMAG si a trecut prin toate departamentele, de la programator la director general. 
 
 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO