ZF 24

Turneul celor sase natiuni la rugby va fi prima competitie sportiva transmisa 3D

Turneul celor sase natiuni la rugby va fi prima competitie sportiva transmisa 3D
12.01.2010, 17:25 35

Meciul de rugby dintre Anglia si Tara Galilor, din cadrulTurneului celor sase natiuni, va deveni prima transmisiune sportivalive in format 3D din Europa, a anuntat O2, sponsorul echipeiengleze, citat de The Telegraph. Fanii acestui sport se vor puteabucura de experienta 3D in 40 de cinematografe din Marea Britanie,meciul urmand sa aiba loc pe 6 februarie. Partida dintre echipaengleza si cea irlandeza, programat pentru 27 februarie, va fi deasemenea difuzata in format 3D.

Turneul celor sase natiuni reuneste in fiecare an echipele derugby ale Angliei, Frantei, Italiei, Irandei, Scotiei si a TariiGalilor.

Anul acesta, transmisiile live 3D vor deveni o realitate pentrufanii sporturilor, in conditiile in care acestea vor putea fiurmarite nu numai in salile de cinema, ci si acasa. La ConsumerElectronics Show, cel mai mare targ de IT&C din lume, o seriede companii au lansat saptamana trecuta televizoare 3D, in timp cebroadcasterul Sky a anuntat ca va introduce din 2010 serviciicompatibile cu tehnologia 3D.

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO