ZF 24

Udrea: De Pasti vom merge cu tichete de vacanta pe litoral

19.03.2009, 12:42 23

Tichetele de vacanta ar putea fi puse in circulatie si folosite chiar de sarbatorile de Paste, a declarat astazi ministrul Turismului, Elena Udrea, la Targul de Turism al Romaniei . “De Paste vom merge cu tichetele de vacanta pe litoral”, a declarat Udrea.

Ministrul Turismului a adaugat ca, pentru prima oara in ultimii ani, litoralul romanesc va putea primi turisti in perioada sarbatorilor pascale.

Introducerea tichetelor de vacanta a fost aprobata de guvern luna trecuta, normele de aplicare fiind in faza de definire. Tichetele de vacanta sunt bilete de valoare, cu valori nominale cuprinse intre 10 si 50 de lei, integral suportate de angajator, si se pot folosi pentru achizitionarea de pachete de servicii turistice in unitatile turistice avizate de Ministerul Turismului. Tichetele pot fi acordate doar de angajatorii care in anul fiscal anterior au obtinut profit.

Targul de Turism al Romaniei se desfasoara in perioada 19-22 martie, la complexul expozitional Romexpo din Bucuresti, si reuneste circa 300 de expozanti din 14 state.

 

 

Pentru alte știri, analize, articole și informații din business în timp real urmărește Ziarul Financiar pe WhatsApp Channels

AFACERI DE LA ZERO